Web Tasarımcılar İçin En İyi 5 Web Uygulaması

Yazar:


Web tasarımı yapanlar bilgisayarlarında ne kadar çok program kurulu olması gerektiğini bilirler. Kod düzenleyiciler, tasarım araçları, resim düzenleme programları ve çok daha fazlası derken özellikle hepsi için ücret ödemeniz gerekiyorsa bu bütçeye ağır bir hal alabilir.
Web uygulamaları son dönemlerin en gözde konularından bir tanesi ve gitgide daha iyi hale gelen internet bağlantıları sayesinde bilgisayarlarımıza hiçbir program yüklemeden gerçekleştirebildiğimiz işlemler daha da artıyor.
Elbette web tasarımcıların kullanabilecekleri web uygulamaları da internetteki yerini aldı. İrili ufaklı pek çok işinizi halledebileceğiniz bu web uygulamalarının en çok işinize yarayacak olanlarını sizin için seçtik ve beğeneceğine inanıyoruz.


Maki
Maki Web Tarayıcınız Üzerinden Örnek Tasarım Oluşturma Aracı

Maki web uygulamasını kullanarak Photoshop veya diğer resim düzenleme programlarında hazırladığınız arayüz web tasarımlarını web tarayıcınızı kullanarak web formatına dönüştürebilirsiniz.


LogotypeMaker
LogotypeMaker Ücretsiz Logo Geliştirme İçin Web Uygulaması

LogotypeMaker uygulaması kısa yoldan web siteleriniz ve tasarımlarınız için logolar üretmenizi sağlayan ve göze oldukça hoş gelecek ürünler ortaya koyabilen bir web uygulaması. Kolayca seçimlerinizi belirledikten sonra tek yapmanız gereken logonuzu bilgisayarınıza yüklemek.


Webputty
Webputty Web Tarayıcınız Üzerinden CSS Dosyası Hazırlama Uygulaması

Webputty uygulaması hazırladığınız web tasarımları için kolayca CSS dosyaları oluşturmanızı sağlayan bir web uygulaması. Hazırladığınız web sayfası üzerinde gerçek zamanlı olarak çalışabilir ve Firebug desteğini de kullanarak elde ettiğiniz kodların web sitenizde nereye denk geldiğini görebilirsiniz.


Mockup Builder
Mockup Builder Web Tarayıcınız Üzerinden Örnek Tasarım Oluşturma Uygulaması

Eğer tasarımlarınızı mobil cihazlar için gerçekleştiriyorsanız ve özellikle mobil uygulamalar üzerine çalışıyorsanız Mockup Builder web uygulamasını kullanarak kolayca taslaklar oluşturabilirsiniz. Uygulamanın size sunduğu yüzlerce farklı şablon var ve bunların üzerinde oynamalar yapabilmek için tek yapmanız gereken web tarayıcınızı kullanarak servise giriş yapmak.


dafont
dafont Yazı Tipi ve Font Bulma Web Uygulaması

Web tasarımı yaparken en çok ihtiyaç duyulan elementlerden bir tanesi de elbette ki yazı karakterleri, yani fontlar. Başarılı logolar, butonlar ve diğer öğeler için kullanmak isteyeceğiniz pek çok fontu dafont web uygulamasını kullanarak inceleyebilir ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Fontların pek çoğu ücretsiz olduğundan dolayı aradığınızı bulacağınıza inanıyorum.

Bizim belirlediğimiz en işe yarar web tasarımcı web uygulamaları bu şekildeydi. Eğer sizin de eklememizi istediğiniz web uygulamaları varsa yazımızın altındaki yorum kısmını kullanarak hem bizi hem de diğer kullanıcılarmızı bilgilendirebilirsiniz.

0 yorum → "Web Tasarımcılar İçin En İyi 5 Web Uygulaması"

Yorum Gönder

Abone Olun

Araç Gereç

Webmaster http://www.bloggerbuster.com/2011/01/100-of-best-free-blogger-templates-from.html
Uğur KESER 'Yazan Biri Var': Web Tasarımcılar İçin En İyi 5 Web Uygulaması.
Anarschi Hit Adam