MyBB – Kullanışlı Ve Ücretsiz

Yazar:

Merhaba arkadaşlar diyelim ki bir forum sitesi kurma amacındasınız ve “vbulletin” alacak paranız elinizde yok,aklınıza hemen “phBB” ve “Smf” gelir.Ben size daha güzel ve daha kullanışlı bir forum sistemi öneriyorum “MyBB” yani “MyBulletinBoard”.


MyBB’nin tabanı “PHP” ye bağlı.MyBB’de eklentiler ve temalar mükemmeldir “Html” ve “CSS”yi özgürce kullanabilir dilediğiniz şeyleri yapabilir hatta vbulletin almadan forumu vbulletine çevirebilirsiniz.MyBB’nin admin paneli çok kolaydır tek tıkla birçok ayarı özgürce yapabilirsiniz.Ayrıca üyelerinde güzel bir kullanıcı paneli vardır gene tek bir sayfadan birçok fonksiyona erişebilirsiniz.



2002 yılında başlayan “MyBB” hizmeti 1.0,1.2,1.4,1.6 serilerini çıkarmıştır.Bir veya iki sene sonra 2.0 sürümü ile vb tazrından çıkıp daha çok wordpress havasına girmeye çalışacak MyBB  ekibi henüz 2.0 sürümü ile ilgili bir açıklama yapmamıştır.MyBB ücretsizdir , açık kaynaklı bir yazılımdır.



Gelelim Türkçe çeviri olayına , bu işi yapan 3 tane site var ancak Mybb nin resmi türkçe sitesi benim de görevli olduğum MyBB.Com.Tr’dir.MyBB’nin orjinal sitesi ise MyBB.com’dur.Herkese MyBB kullanmayı tavsiye ediyorum özellikle de bu işe yeni başlayan arkadaşlara…

0 yorum → "MyBB – Kullanışlı Ve Ücretsiz"

Yorum Gönder

Abone Olun

Araç Gereç

Webmaster http://www.bloggerbuster.com/2011/01/100-of-best-free-blogger-templates-from.html
Uğur KESER 'Yazan Biri Var': MyBB – Kullanışlı Ve Ücretsiz.
Anarschi Hit Adam